Premium Only Content

Sedat Peker - Neden Kadro Dışı Kaldı? (2. Kısım)
Düzenin her daim yanında tuttuğu, ihtiyaç anında devreye soktuğu mafyalar, şimdi yeni bir operasyonun parçası haline gelmiş durumda.
Bu kez bu operasyon iki taraflı yürüyor, bir tarafta #Ağar ve #Çakıcı var ve bu ikilinin arkasında AKP ve MHP. Daha doğrusu belki de bu ittifakın bir kesimi...
Diğer tarafta ise son yıllarda AKP’nin resmi “mafyası” gibi davranan, AKP yöneticilerinin ricasını kırmayarak “eski vekili karakolda dövdüren”, AKP destekli ÖSO’ya tırlar dolusu destek gönderen, AKP’ye destek mitingleri yapan, Erdoğan'a diktatör diyenleri bayrak direklerine asmakla tehdit eden, "ölümüne Cumhur İttifakı" diyen Peker.
#SedatPeker açık konuşuyor, yayınladığı videolarla #Pelikan, #BeratAlbayrak ve #MehmetAğar 'ı işaret ediyor, Erdoğan'ı bu "ekiplerden" ayırarak dikkat çeken ifşaatlarda bulunuyor. Ve yine kimi iddialara göre aslında Ağar üzerinden Albayrak ve Erdoğan'a vuruyor.
İki tarafı teraziye koyduğunuzda Peker'in diğer tarafa göre çok daha "zayıf" bir figür olduğu söylenebilir, dolayısıyla kullandığı ifadeler, yaptığı açıklamalar bir planın parçası olduğunda anlam kazanıyor.
Peki, ülkücü mafya Peker'in son günlerdeki video operasyonun arkasında ya da yanında kim, kimler var?
Videoların içeriğine ve profesyonelliğine bakılırsa planlı bir kavganın fitilinin ateşlendiği ortada. Dolayısıyla iş bir mafyanın “sinirinin bozulması” sonrası yapılan ifşalardan çok, planlı bir kavgadan ilk kesitleri andırıyor.
Bu “ifşaların” kime yaradığı, kimleri zora soktuğuysa sır değil.
Peki, şimdilerde “muhalefetin” bir bölümü için “sevimli” bir figür haline gelmeye başlayan, iktidarın karşında bir güç gibi gösterilmek istenen ülkücü mafya Sedat Peker kimdir? Nasıl ilişkileri var, son yıllarda neler yaptı, kavga neden başladı, nasıl buraya geldi?
Yazan: Ali Ufuk Arıkan - soL Haber
Seslendiren: Arda Kavaklıoğlu
Okumak için:
https://haber.sol.org.tr/haber/bir-sedat-peker-portresi-ve-bir-soru-neden-kadro-disi-kaldi-304672
BSMTV'yi büyütmemize destek olmak için kanalımıza katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCKNh5Z8DcNriTuBtaYdMEhg/join
-
4:29:37
Meisters of Madness
5 hours agoThe Finals with Redd
18.5K1 -
1:27:11
Omar Elattar
10 hours agoThe Dating Expert: "I've Helped 4,000 Men Find LOVE!" - The #1 Alpha Trait Women Secretly Crave!
31.9K -
LIVE
VOPUSARADIO
10 hours agoPOLITI-SHOCK! "END THE FED, END THE LIES & END THE DEEP STATE ONCE AND FOR ALL"!
268 watching -
1:43:38
LumpyPotatoX2
6 hours agoRumble Creator Round-Table - Let's Talk About It
27.1K2 -
32:38
The Mel K Show
8 hours agoMel K & Dr. James Thorp, MD | Sacrifice: The Targeting of the Most Vulnerable | 7-24-25
31.6K12 -
1:12:41
Donald Trump Jr.
7 hours agoFrom Crypto to AI, There's a New American Energy Revival, Interviews with Asher Genoot & Sen McCormick | TRIGGERED Ep.261
159K60 -
52:11
ZeeeMedia
10 hours ago"Meaningful Deep State Prosecution" ft. Robert Barnes | Daily Pulse Ep. 73
41.7K10 -
8:10
MattMorseTV
8 hours ago $0.58 earnedThey just CAVED.
31.6K26 -
14:55
Tundra Tactical
8 hours ago $0.56 earnedTundra's EXPLOSIVE SIG Meme Review
15.8K1 -
3:01:22
Joker Effect
5 hours agoThe told me to go to H3LL...... well... I am here and causing chaos now. HORROR GAMEPLAY ONLY! :)
14.5K5