Skogpod 5. september: Aztekernes dødskult vender tilbake

Published September 6, 2021 2,395 Views

Rumble Blant mexicanere brer dyrkelsen av sankt muerta seg. Det er en dødskult som innebærer menneskeofringer slik aztekerne gjorde: Man skjærer hjertet ut på jenter mens de lever.

Hvorfor bry seg om noe som foregår så langt borte, i et land vi har så lite med? Fordi Biden har åpnet grensen og slipper hundretusener inn i USA. De samme kartellene som dyrker Døden, kontrollerer grensen på den mexicanske siden og i økende grad på den amerikanske.

80 prosent av de som kommer er menn. Det er menn i våpenfør alder.

Nigel Farage sa mange kommer i kolonner på natten, i kamuflasjeuniformer i sko som ikke lager lyd. Vel over grensen kaster de klærne og forsvinner.

Biden har akkurat gitt Taliban nok våpen til å utstyre en hær. Våpen for 85 milliarder dollar. Det dyres hangarskipet i amerikansk historie, Gerald Ford, kostet 12 milliarder. Biden har gitt Taliban våpen ti en verdi av syv slike hangarskip.

Det er noe dypt foruroligende ved Bidens politikk. Han tok ikke med amerikanerne hjem, slik han lovte. Han tok ikke en gang med tolkene. Han tok inn over 100.000 afghanere som er udifferensierte, ukontrollerte. Som om han ønsker at bomben ved Abbey Gate skal gå av på amerikansk jord.

Noe lignende har aldri skjedd i historien at en supermakt frivillig væpner sin motstander.

Dette er ikke tilfeldig, like lite som importen av menn over grensen i sør er det.

BREAKING: Rumble to Combine with NASDAQ listed CFVI