Rep.Claudia Tenney: Biden duhet të japi Dorëheqjen menjëherë.

Published August 20, 2021 70 Views

Rumble Republikania Claudia Tenney: "Unë po bëj thirrje për dorëheqje Joe Biden-it si dhe mendon se Kamala Harris gjithashtu duhet të mbajë një pjesë të përgjegjësisë."

BREAKING: Rumble to Combine with NASDAQ listed CFVI