Zjarri në Kryeqytetin e Greqisë,Athinë është i qellimshëm nga Elita Globaliste.

Published August 5, 2021 59 Views

Rumble Zjarri në Kryeqytetin e Greqisë,Athinë është i qellimshëm nga Elita Globaliste.
Nuk është habi por po të shikoni në çdo shtet ku Elita Globaliste ka Njerëzit e saj në Qeveri po ndodhin Zjarre masive në vendet më Turistike duke rrezikuar jetën e Turistëve si dhe të Qytetarëve vendas.
Zjarret vihen me Drone ose me Avionë nuk vihen vetëm nga Njerëzit në tokë por dhe nga ajri.