Jim Jordan Rifillon Sulmet ndaj Dr Fauci mbi Origjinën e Covid-19, si dhe udhëzimet për Maskat.

Published July 31, 2021 10 Views

Rumble Jim Jordan Rifillon Sulmet ndaj Dr Fauci mbi Origjinën e Covid-19, si dhe udhëzimet për Maskat.