Përse Vaksina përmbajnë Grafen dhe cili është efekti që jep në Trupit të Njeriut.

Published July 27, 2021 665 Views

Rumble Përse Vaksina përmbajnë Grafen dhe cili është efekti që jep në Trupit të Njeriut.
Po flitet shumë për këtë materjal që gjëndet tek Vaksina. dhe dëmet që shkakton. Por çfarë është konkretisht.

Për ata që nuk e dinë, është një material super përcjellës, jo metalik që ndodhet në mes të nanoteknollogjikut dhe biollogjikut. Është me bazë karboni gati transparent.

Struktura e tij atomike është gjashtëkëndore.

Mund të trajtohet përmes radiofrekuencave dhe është i magnetizueshëm kur kombinohet me hidrogjenin në trupin e njeriut (H2O).

Me grafen në tru emocionet mund të modulohen nga radiofrekuenca.

Mund të merren parametrat biollogjikë dhe GPS. Një kohësisht ADN jonë modulohet duke shkaktuar STERILITET dhe SËMUNDJE ose edhe VDEKJE të pa pritura.

Mbi të gjitha realizohet KONTROLLI MENDOR i personave.

Vaksinat mARN nuk janë përdorur KURRË më parë tek njeriu.