Beteja kundër Kabalës që po shkatërron Amerikën tonë.

Published July 26, 2021 55 Views

Rumble Ata që na vodhën Punën, Ekonominë, Krenarinë dhe Dinjitetin tonë Kombëtar janë të lirë dhe ata Sundojnë mbi këta Amerikanë të mirë dhe punëtorë. Ata po përdorin mashtrimin dhe përmbysjen e madhe, ata kanë manipuluar dhe shtypin.

I dashur Zot, të lutem na mbro nga e keqja e tyre dhe mbro Presidentin e vërtetë Donald Trump! 🙏🇺🇸

Vendi ynë është gjithçka e jona.