Përmbytjet krijohen nga vetë Njerëzit dhe kjo nuk është Konspiracion...

Published July 26, 2021 663 Views

Rumble Për të gjithë ata që e kanë Trurin të bllokuar nga Mashtruesit Globalistë të cilët thonë që Bota po rrezikohet nga ngrohja Globale do të bënin mirë ta shikonin këtë video dhe të kuptojnë që përmbytjet nuk kanë lidhje me ngrohjen globale por krijohen nga vetë Globalistët të cilët duan të zhdukin Racën e Bardhë pasi ju nxjerrin probleme.Nga Vaksina tani janë hedhur tek përmbytjet se nuk po ja dalin dot.