Donald J.Trump pritet të zhvillojë një tubim në Arizona.

Published July 24, 2021 47 Views

Rumble Arizona: 12 orë përpara tubimit të Trump.
Entuziazmi është në rritje bile dhe jashtë saj.
Trump i fitoi Zgjedhjet. Ruani Amerikën.