Greg Abbott: Në maj Demokratët thyen Korumin dhe liruan kriminelët me kusht.

Published July 22, 2021 13 Views

Rumble Greg Abbott - Që kur Demokratët thyen kuorumin në Maj, shtatë Qytetarë të Teksasit janë vrarë nga kriminelët e liruar me kusht.

Ka ardhur koha që ata të ndalojnë partitë e tyre në DC, dhe të kthehen në Austin dhe të kalojnë Reformën e kushteve dhe marrjen e masave të tjera për ta bërë komunitetin tonë më të sigurta.