Ky është kulmi një grusht Policës marrin zvarrë një popull të tërë.

Published July 22, 2021 23 Views

Rumble Ky është kulmi një grusht Policës marrin zvarrë një popull të tërë.
A mund ta di sa Banorë ka Vlora dhe sa Paramilitarë të Rilindjes mban Komisariati i Vlorës që bëjnë kaq gangstera.