Policia e Vjenës bashkohen kundër Terrorizmit të Koronës të drejtuar nga Bankat Qendrore

Published July 3, 2021 26 Views

Rumble Austri - Vjenë, policia është bashkuar me protestuesit, duke ecur me helmetat në duar dhe duke solidarizuar! Më në fund edhe policia në Evropë kthehet kundër Terrorizmit të Koronës të drejtuar nga Bankat Qendrore