Ish Kryeministri Sali Berisha jep një tjetër mesazh të koduar nga rrjetet sociale.

Published June 29, 2021 45 Views

Mesazhet e Koduara të ish kryeministrit Sali Berisha ...

Ish Kryetari i Partisë Demokratike si dhe ish kryeministër zoti Sali Berisha ka disa ditë që ka filluar një betejë për marrjen nën kontroll të Selisë Blu.

Qysh nga marrja e lajmit nga Departamenti i Shteti për Non Grate në SHBA... ish Kryeministri Berisha është hedhur në aksionin e tij politik.

Postimet e fundit në rrjetet sociale Facebook tregojnë hapur që ish Kryeministri Berisha po kërkon të rimarr Partinë Demokratike.

Kjo ndoshta tingëllon pak çuditshëm por faktet janë fakte,ish kryeministri Berisha disa ditë më parë në emisionin Çim Peka Live deklarojë një mesazh të fortë.
Kurrë mos thuaj kurrë.

Mesa kuptohet ish Kryeministri e ka kuptuar strategjinë dhe lojën nën rrogoz të Kryetarit të zgjedhur të Partisë Demokratike Lulzim Bashës për largimin e tij nga PD-ja.

Por sic po shikojmë Sali Berisha nuk dorëzohet dhe aq kollaj,mesazhet e postuar në faqen e tij facebook nuk janë thjeshtë për të kujtuar arritjet dhe mbështetjen që i kanë dhënë Shqiptarët por një rikthim të padiskutueshëm në krye të Partisë Demokratike.

Loading comments...