Trump deklaronte se hidroksilorochina shpëtonte jetë njerëzish,Kabala thoshte të kundërtën.

Published June 12, 2021 52 Views

Rumble Një vit më parë Presidenti Trump deklaroi se hidroksilorochina mund të shpëtojë jetët njerëzore, Kabala botërore thoshte se mund t'i vriste ata.

Një vit më vonë, ATA që thanë se hidroksilorochina ishte e rrezikshme tani ata thonë se funksionon. Bashkimi Evropian, OBSH dhe qeveria okulte e Uashingtonit i penguan të trajtoheshin njerëzit.

Nuk ishte covid që vrau qindra mijëra njerëz.

Ishin njerëzit BE-së dhe OBSH si dhe Qeveria okulte e Uashingtonit dhe mjekët e korruptuar që i vranë qëllimisht me mjekimin e gabuar.