Joe Biden duhet të shpalli dhe Edvinin dhe Erion Veliaj Non Grate se bën 21 Janarin.

Published June 9, 2021 29 Views

Rumble Çeshtja e 21 Janarit nuk duhet të hapet vetëm për Qeverinë e Sali Berishës që Joe Biden kërkon sekuestrimin e pasurisë të Berishës por duhet të hetohen shkaktarët e konfliktit që solli humbje jete.
Dhe në këtë videomontazh keni ish Mjaftistin e Sorosit Erion Veliaj dhe plot e plot Rilindas Sorosianë që duhet të përgjigjen me në krye Edvin Soros Rama...