Protestuesit kërkojnë largimin e Faucit ndërkohe që po shkonte në kishë.

Published June 7, 2021 6 Views

Rumble ‘Fire Fauci!’ Protestuesit dynden në kishën e Harlemit, e kthyer në vaksinim gjatë vizitës së carit të koronavirusit dhe Jill Biden.

Demonstruesit u mblodhën jashtë Kishës Baptiste Abyssinian në Harlem, NYC, duke kërkuar pushimin nga puna të këshilltarit kryesor mjekësor të presidentit, Dr. Anthony Fauci, gjatë një vizite në kishë, e cila gjithashtu shërbeu si një vend vaksinimi.

Fauci vizitoi kishën së bashku me Senatorin Kirsten Gillibrand (D-NY) dhe Zonjën e Parë Jill Biden të Dielën, të cilët thuhet se e prezantuan atë si "njeriun, mitin, legjendën" te themeluesi i një programi shëndetësor lokal. Në janar, kisha u shndërrua në një qendër vaksinimi në një përpjekje për të inkurajuar anëtarët e komuniteteve zezakë dhe hispanikë për t'u vaksinuar.