Mandati i tretë i Rilindjes të Sorosit nuk është për Rimëkëmbje por për Terrorr dhe Shpopullim

Published June 7, 2021 122 Views

Rumble Mandati i tretë i Rilindjes të Sorosit nuk është për Rimëkëmbje por për Terrorr dhe Shpopullim