Av.Altin Goxhaj: Fuqia dhe Interesat e Fondacionit Soros lidhet me disa emra në Shqipëri.

Published June 6, 2021 48 Views

Rumble Av.Altin Goxhaj: Fuqia dhe Interesat e Fondacionit Soros lidhet me disa enra në Shqipëri...