Presidenti Donald J.Trump. Flet në Konventën GOP të Shtetit 2021 6/5/21.

Published June 6, 2021 49 Views

Rumble Presidenti Donald J.Trump. Flet në Konventën GOP të Shtetit 2021 6/5/21.

E Shtunë 5 Qershor 2021: Partia Republikane në Karolinën e Veriut në Kongresin e tyre vjetor të Shtetit në Greenville, Karolina e Veriut. Guvernatori i Dakotës së Jugut Kristi Noem dhe ish-Presidenti Donald J Trump planifikuan të flasin.