Ambasadorja Yuri Kim zbulon armikun që ka penguar Refomën në Drejtësi.

Published June 2, 2021 6 Views

Rumble Kjo është absurde:Të justifikosh dështimin dhe të akuzosh Mediat në Shqipëri se kanë penguar Reformën në Drejtësi kjo do të ishte tallja më e madhe që mund të bëj një Ambasadore në Shqipëri.