Dr.Fauci pranon të vendosi Maskë pasi Vacina është Teatrale.

Published May 20, 2021 59 Views

Rumble Dr. Fauci pranon që Maskat e tij të mbajtura në Ambiente të mbyllura pavarësisht se u vaksinuan u bazuan në mendime,dhe jo në shkencë:

"Nuk doja të dukesha sikur po jepja sinjale të përziera, por duke qenë një person plotësisht i vaksinuar, shanset që të infektohem në një ambient të brendshëm janë jashtëzakonisht të ulëta".