Joe Biden: Eshtë një gabim i madh heqja e maskës është kritike ...

Published May 19, 2021 15 Views

Rumble Joe Biden në Teksas dhe Misisipi duke hequr mandatet e tyre të maskës në të gjithë vendin: "Unë mendoj se është një gabim i madh ... Eshtë kritike që ata duhet të ndjekin shkencën ..."