3 months ago

Istoria furata si Tartaria: Misterul targurilor mondiale - Partea 3

Ce știm cu adevărat despre Târgurile Mondiale din secolul trecut? O mare parte din clădirile expozițiior mondiale au fost „construite de la zero”, așa cum susține istoriografia oficială? Unele din clădirile de la Târgurile Mondiale există și astăzi și, evident, nu sunt făcute din ipsos sau materiale similare fragile. Este oare chiar posibil ca site-urile expo având un design elaborat să fi fost construite cu capacitățile tehnologice ale vremii în doar câteva luni, ca mai apoi să fie distruse câteva luni mai târziu după încheierea expozițiilor?
Sau este plauzibil ca, după o mare catastrofă, rămășițele mondiale ale unei înaltei culturi precedente să fi fost nu numai distruse sistematic, ci și presate, impuse, într-o imagine nouă a istoriei?
Există multe dovezi care sugerează că „baronii” epocii industriale nu numai că ne-au ascuns cunoștințe tehnologice larg răspândite, dar au deturnat și unele dintre capodoperele arhitecturale impresionante în care erau expuse părți din aceste cunoștințe.

Web: https://doomsday.ro/
Rumble: https://rumble.com/user/talaerys
Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/66Eh1jODWOfO/
Lbry: https://odysee.com/@apocalipsa:7

Loading comments...