Koronarokote heikentää immuunijärjestelmää ja voi aiheuttaa kuoleman

1 year ago
697

Herman Edeling kirjoitti presidentti Cyril Ramaphosalle ja terveysministerille avoimen kirjeen, jossa hän käsitteli terveys- ja talouskriisejä, joita Covid-19-pandemia aiheuttaa. Lääketieteelliseen oikeuskäytäntöön erikoistuneena neurokirurgina Edeling on erityisen pätevä kommentoimaan Covid-19-rokotteisiin liittyviä kysymyksiä ja huolenaiheita sekä sitä mielivaltaista ja yksipuolista tapaa, jolla Etelä-Afrikan hallitus ja terveysviranomaiset ovat puuttuneet pandemiaan.

Erityisen kiinnostavia ovat Edelingin näkemykset pandemian aikana tapahtuvan joukkorokotuksen perustavanlaatuisesta virheestä ja niistä kuolemantapauksista, joita tapahtuu rokotusta seuraavan immuunisuppression aikana - kuolemantapauksista, jotka hänen mukaansa ovat lääketieteellisesti rokotekuolemia ja jotka on kirjattava sellaisina. Avoimen kirjeen keskeisenä sisältönä on sanoa presidentille: "Pyydän teitä antamaan eteläafrikkalaisille - kansalaisille, lääkäreille, tiedemiehille, kaikille - totuuden ja sallimaan ihmisten keskustella totuudesta ja lopettamaan myös niiden ihmisten vaientamisen, jotka yrittävät kertoa totuuden - mutta joita hiljennetään tai sensuroidaan".

Alle 24 tuntia sen jälkeen, kun haastattelu oli suoratoistettu YouTubessa, se poistettiin "lääketieteellisen väärän tiedon" perusteella, ja tämän seurauksena BizNewsilta kiellettiin viikon ajan kaikenlaisen sisällön lataaminen YouTubeen.

Herman Edeling ei ole antanut väärää tietoa koronarokotteista, vaan sen sijaan on kertonut niistä ikävän todellisuuden, jota moni ei halua kuulla, nähdä tai ymmärtää.

Loading 2 comments...