8 months ago

Tag børnene tilbage...

Mit navn er Jacob Birkebæk, ide og udvikler af Kids Rescue.

Mine refleksioner på Statsministerens nytårstale, var planlagt som min nytårstale, men jeg valgte at tie... Fordi flere omkring mig mente, at nu gik jeg for langt. Spørgsmålet er, går jeg for langt nu?

Som tilstanden i Danmark fortsat bliver mere og mere dysfunktionelt over en bred kam, og vores kollektive bevidsthed overtages fortsat kun af èn dominerende fortælling - og med den massive storytelling vi og vores børn bliver fortalt igen og igen, er der stor risiko for, at vi mister synet på andre aspekter af vores virkelighed.

Vi, der er uenige med Statsmisterens afsluttende ord, ser ikke længe Danmark som et unikt land. Danmark er blevet til et land med en stærk og dikterende Stat. - en Stat der har mistet grebet om vores fælles fremtid, vores børn.

På børneområdet, er der absolut ingen retssikkerhed. Det er en ganske alvorlig tilstand, hvor min vurdering gennem de sidste 10 år har været, at de myndigheder der varetager børneområdet, skal rives op med rødderne og noget nyt skal genopbygges klogt.

Loading comments...