Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Nadir Mura ka dhenë një Mesazh që sot është 100 % i vertetuar...

  Nadir Mura ka dhenë një Mesazh që sot është 100 % i vertetuar...
 2. Alfred Cako: Nuk tërhiqem nga e vërteta edhe sikur të vdes,Zgjohuni o Dele .

  Alfred Cako: Nuk tërhiqem nga e vërteta edhe sikur të vdes,Zgjohuni o Dele .
 3. Nëqoftëse Situata vazhdon me këtë Ritem Loja me Covid-19 mbaron në Mars të 2025

  Nëqoftëse Situata vazhdon me këtë Ritem Loja me Covid-19 mbaron në Mars të 2025
 4. Axhenda e re e Rendit Botërorë për Shpopullimin,6 miliardë Njerëz do të vriten.

  Axhenda e re e Rendit Botërorë për Shpopullimin,6 miliardë Njerëz do të vriten.
 5. Apokalipsi 666 e realizuar nga Nadir Mura nuk ishte një Konspiracion por një plan i Kabalës.

  Apokalipsi 666 e realizuar nga Nadir Mura nuk ishte një Konspiracion por një plan i Kabalës.
 6. Ngjarja e 1997 u krijua nga Komunistët e George Soros për të shkatërruar shqipërinë.

  Ngjarja e 1997 u krijua nga Komunistët e George Soros për të shkatërruar shqipërinë.
 7. Covid-19 është shkaktuar në Oksidi Graphene Paraqitur nga disa mënyra ...

  Covid-19 është shkaktuar në Oksidi Graphene Paraqitur nga disa mënyra ...
 8. Droni "Dragon" që mundë të shkrumbojë me qindra Hektarë Pyje pa pasur asnjë pengesë.

  Droni "Dragon" që mundë të shkrumbojë me qindra Hektarë Pyje pa pasur asnjë pengesë.
 9. Alfred Cako: Si do të ndryshojë bota në 10 vjet, Axhenda 2030...

  Alfred Cako: Si do të ndryshojë bota në 10 vjet, Axhenda 2030...
 10. Donald J.Trump: 'Stop vaksinimit tek të Rinjtë" janë potencialishtë të rrezikshme.

  Donald J.Trump: 'Stop vaksinimit tek të Rinjtë" janë potencialishtë të rrezikshme.
 11. Kokalari përplaset me Kadillin: Gënjen se ke qenë i persekutuar...

  Kokalari përplaset me Kadillin: Gënjen se ke qenë i persekutuar...
 12. Alfred Cako flet për Marrëveshjen Biden - Putin,Iluminatin si dhe largimin e Gramoz Ruçit.

  Alfred Cako flet për Marrëveshjen Biden - Putin,Iluminatin si dhe largimin e Gramoz Ruçit.
 13. Vaksinat janë Vdekjeprurëse: Trombozat në trurin e njerëzve të vrarë nga vaksina

  Vaksinat janë Vdekjeprurëse: Trombozat në trurin e njerëzve të vrarë nga vaksina
 14. Altin Goxhaj: Soros financon shpopullimin e Vendit, po na bëhet eksperimenti i minjve.

  Altin Goxhaj: Soros financon shpopullimin e Vendit, po na bëhet eksperimenti i minjve.
 15. Stopfake.al-Dokumentari Rreziku i shëndetit nga Vaksina Covid-19...

  Stopfake.al-Dokumentari Rreziku i shëndetit nga Vaksina Covid-19...
 16. Alfred Cako: Çfarë është Kampingu i Miliarderëve dhe çfarë do të ndodhë me variantin Delta,

  Alfred Cako: Çfarë është Kampingu i Miliarderëve dhe çfarë do të ndodhë me variantin Delta,
 17. Si u vodhën Drives USB dhe se si u transferuan në Sistemet e Votimit...

  Si u vodhën Drives USB dhe se si u transferuan në Sistemet e Votimit...
 18. Mandati i tretë i Rilindjes të Sorosit nuk është për Rimëkëmbje por për Terrorr dhe Shpopullim

  Mandati i tretë i Rilindjes të Sorosit nuk është për Rimëkëmbje por për Terrorr dhe Shpopullim
 19. Axhenda 21 nuk është më një Plan sekret për të ndërtuar Qeveri Totalitare.

  Axhenda 21 nuk është më një Plan sekret për të ndërtuar Qeveri Totalitare.