Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Shpërthen Kaosi në Parlamentin Italian mbi Planet e Pasaportës së Vaksinës...

  Shpërthen Kaosi në Parlamentin Italian mbi Planet e Pasaportës së Vaksinës...
 2. Ylli Dylgjeri: Edi Rama braktis Dua Lipen dhe thërret në Shkup:dua Lepën!

  Ylli Dylgjeri: Edi Rama braktis Dua Lipen dhe thërret në Shkup:dua Lepën!
 3. Kaliforni: Konservatorët përplasen me Bandën e Antifa Goon në tubimin që u organizua në El Cajon.

  Kaliforni: Konservatorët përplasen me Bandën e Antifa Goon në tubimin që u organizua në El Cajon.
 4. Tre deklaratat e çuditshme të Ramës në Shkup që krijuan "Reagime"

  Tre deklaratat e çuditshme të Ramës në Shkup që krijuan "Reagime"
 5. CNN bën gabimin fatal me emailin që rastësisht zbulohet Plani Vaksinave.

  CNN bën gabimin fatal me emailin që rastësisht zbulohet Plani Vaksinave.
 6. Apokalipsi 666 e realizuar nga Nadir Mura nuk ishte një Konspiracion por një plan i Kabalës.

  Apokalipsi 666 e realizuar nga Nadir Mura nuk ishte një Konspiracion por një plan i Kabalës.
 7. Nadir Mura ka dhenë një Mesazh që sot është 100 % i vertetuar...

  Nadir Mura ka dhenë një Mesazh që sot është 100 % i vertetuar...
 8. Terapistja Fizikale sinjalizon se Spitalet janë të mbushur me të Semurë të vaksinuar.

  Terapistja Fizikale sinjalizon se Spitalet janë të mbushur me të Semurë të vaksinuar.
 9. Lajmi i madh në Kaliforni: Rachel Hamm po kandidon për Sektorin e Shtetit ...

  Lajmi i madh në Kaliforni: Rachel Hamm po kandidon për Sektorin e Shtetit ...
 10. Fauci: Si i vaksinuar,si i pavaksinuar je përsëri i rrezikshëm për të tjerët.

  Fauci: Si i vaksinuar,si i pavaksinuar je përsëri i rrezikshëm për të tjerët.
 11. Pensilvania pret Biden me thirrjet "Trump!Trump!Trump! "dhe me parrullën F*ck Joe Biden

  Pensilvania pret Biden me thirrjet "Trump!Trump!Trump! "dhe me parrullën F*ck Joe Biden
 12. Nëqoftëse Situata vazhdon me këtë Ritem Loja me Covid-19 mbaron në Mars të 2025

  Nëqoftëse Situata vazhdon me këtë Ritem Loja me Covid-19 mbaron në Mars të 2025
 13. Qeveria e Tunizisë u mbush pas Protestave të Dhunshme të Covid-19...

  Qeveria e Tunizisë u mbush pas Protestave të Dhunshme të Covid-19...
 14. Shqetësimet' për 'kapacitetin mendor' të Joe Biden që dolën nga gafat në G7...

  Shqetësimet' për 'kapacitetin mendor' të Joe Biden që dolën nga gafat në G7...
 15. Australi: Ushtria vepron si Ushtria Amerikane për të motivuar Njerëzit që të Vaksinohen.

  Australi: Ushtria vepron si Ushtria Amerikane për të motivuar Njerëzit që të Vaksinohen.
 16. Përse Vaksina përmbajnë Grafen dhe cili është efekti që jep në Trupit të Njeriut.

  Përse Vaksina përmbajnë Grafen dhe cili është efekti që jep në Trupit të Njeriut.
 17. Edvin Rama i bëri Burrat Gra,Kurse Gratë janë Sokolesha e s'ja ndiejnë për Edvinin.

  Edvin Rama i bëri Burrat Gra,Kurse Gratë janë Sokolesha e s'ja ndiejnë për Edvinin.