Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Teksas: Gjenerali Flynn jep një Mesazh të fortë për Krishterët,Pastorët dhe Predikuesve.

  Teksas: Gjenerali Flynn jep një Mesazh të fortë për Krishterët,Pastorët dhe Predikuesve.
 2. Intervista me Dr.David Martin dhe Reiner Fuellmich: Nuk ka variante nuk ka Coronavirus të ri.

  Intervista me Dr.David Martin dhe Reiner Fuellmich: Nuk ka variante nuk ka Coronavirus të ri.
 3. Av.Altin Goxhaj: Plani Qeveritar dhe Botëror për Vaksinimin e plotë të Fëmijëve me detyrim.

  Av.Altin Goxhaj: Plani Qeveritar dhe Botëror për Vaksinimin e plotë të Fëmijëve me detyrim.
 4. Fjalim Mahnitës i Presidentit Trump përballë "Zonjave për Amerikën" ku lëshon disa bomba...

  Fjalim Mahnitës i Presidentit Trump përballë "Zonjave për Amerikën" ku lëshon disa bomba...
 5. Francezët nuk tërhiqen vazhdojnē Protestat kundër masave të Macron-it...

  Francezët nuk tërhiqen vazhdojnē Protestat kundër masave të Macron-it...
 6. Celestina 104 vjeçare: Unë nuk doja të Vaksinohesha por e bëra se ma kërkuan fëmijët...

  Celestina 104 vjeçare: Unë nuk doja të Vaksinohesha por e bëra se ma kërkuan fëmijët...
 7. Mediat dhe Ushtarët e kapur nga Elita deklarojnë se mungesa e vitaminës D s'jellë Covid-19.

  Mediat dhe Ushtarët e kapur nga Elita deklarojnë se mungesa e vitaminës D s'jellë Covid-19.
 8. Kur merr Mend e Kabalës përfundon si Kavie Eksperimentale duke u vaksinuar..

  Kur merr Mend e Kabalës përfundon si Kavie Eksperimentale duke u vaksinuar..
 9. Jim Jordan Rifillon Sulmet ndaj Dr Fauci mbi Origjinën e Covid-19, si dhe udhëzimet për Maskat.

  Jim Jordan Rifillon Sulmet ndaj Dr Fauci mbi Origjinën e Covid-19, si dhe udhëzimet për Maskat.
 10. Berisha i përgjigjet Yuri Kim: Atë barin çoja Edi Ramës se Shqiptarët nuk hanë bar,Ai po...

  Berisha i përgjigjet Yuri Kim: Atë barin çoja Edi Ramës se Shqiptarët nuk hanë bar,Ai po...
 11. Zjarri në pyllin Marmaris-Meçmeler: Flakët i afrohen hoteleve,shumë njerëz u bllokuan në plazh

  Zjarri në pyllin Marmaris-Meçmeler: Flakët i afrohen hoteleve,shumë njerëz u bllokuan në plazh
 12. Shpërthen Kaosi në Parlamentin Italian mbi Planet e Pasaportës së Vaksinës...

  Shpërthen Kaosi në Parlamentin Italian mbi Planet e Pasaportës së Vaksinës...
 13. Ylli Dylgjeri: Edi Rama braktis Dua Lipen dhe thërret në Shkup:dua Lepën!

  Ylli Dylgjeri: Edi Rama braktis Dua Lipen dhe thërret në Shkup:dua Lepën!
 14. Kaliforni: Konservatorët përplasen me Bandën e Antifa Goon në tubimin që u organizua në El Cajon.

  Kaliforni: Konservatorët përplasen me Bandën e Antifa Goon në tubimin që u organizua në El Cajon.
 15. Tre deklaratat e çuditshme të Ramës në Shkup që krijuan "Reagime"

  Tre deklaratat e çuditshme të Ramës në Shkup që krijuan "Reagime"
 16. CNN bën gabimin fatal me emailin që rastësisht zbulohet Plani Vaksinave.

  CNN bën gabimin fatal me emailin që rastësisht zbulohet Plani Vaksinave.
 17. Apokalipsi 666 e realizuar nga Nadir Mura nuk ishte një Konspiracion por një plan i Kabalës.

  Apokalipsi 666 e realizuar nga Nadir Mura nuk ishte një Konspiracion por një plan i Kabalës.