Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Gjermanët përjetuan Natën më të tmerrshme të jetës së tyre,mbi 60 të vdekur nga përmbytjet.

  Gjermanët përjetuan Natën më të tmerrshme të jetës së tyre,mbi 60 të vdekur nga përmbytjet.
 2. Tucker Carlson zbulon Prova se Ushtria Amerikane po Transporton "fshehurazi" Emigrantë të paligjshëm ...

  Tucker Carlson zbulon Prova se Ushtria Amerikane po Transporton "fshehurazi" Emigrantë të paligjshëm ...
 3. Kryeministri Scott Morrison: Varianti Delta i Covid-19 po tenton të "ri-shkruaj rregullat"

  Kryeministri Scott Morrison: Varianti Delta i Covid-19 po tenton të "ri-shkruaj rregullat"
 4. Protestuesit kundër Bllokimit: Sulmojnë Melburnin disa orë pas njoftimit të Daniel Andrews.

  Protestuesit kundër Bllokimit: Sulmojnë Melburnin disa orë pas njoftimit të Daniel Andrews.
 5. Vaksinat janë Vdekjeprurëse: Trombozat në trurin e njerëzve të vrarë nga vaksina

  Vaksinat janë Vdekjeprurëse: Trombozat në trurin e njerëzve të vrarë nga vaksina
 6. Deklarata e Ramës, Në djall vafshin Negociatat më kujton Dhelprën dhe Rrusht që se kapi dot kurrë.

  Deklarata e Ramës, Në djall vafshin Negociatat më kujton Dhelprën dhe Rrusht që se kapi dot kurrë.
 7. Athinë: Qytetarët Grekë me këngë Protestojnë kundër Qeverisë për masat e marra.

  Athinë: Qytetarët Grekë me këngë Protestojnë kundër Qeverisë për masat e marra.
 8. Deklaratë Bombë e Ish shefi izraelit i sigurisë hapësinore ...

  Deklaratë Bombë e Ish shefi izraelit i sigurisë hapësinore ...
 9. Protesta Madhështore në disa Shtete si në Kubë,Bejrutë dhe në Francë ..

  Protesta Madhështore në disa Shtete si në Kubë,Bejrutë dhe në Francë ..
 10. Po normal që Edvini i bën këto deklarata se është tek vendi i tij ku u dekurua.

  Po normal që Edvini i bën këto deklarata se është tek vendi i tij ku u dekurua.
 11. Fakt: Dy lojtare të Kriketit që ishin të Vaksinuar bien pa ndjenja në mes të lojës.

  Fakt: Dy lojtare të Kriketit që ishin të Vaksinuar bien pa ndjenja në mes të lojës.
 12. Mit'hat Havari: Kjo nuk mund të quhet më Polici,gjëndja është shumë e rëndë.

  Mit'hat Havari: Kjo nuk mund të quhet më Polici,gjëndja është shumë e rëndë.
 13. Momenti kur Ish Presidenti Haitian denoncoi fortë Fondacionin Klinton dhe Hillary .

  Momenti kur Ish Presidenti Haitian denoncoi fortë Fondacionin Klinton dhe Hillary .
 14. Këta Paramilitarët e Bashkisë harrojnë që një ditë do ta paguajnë.

  Këta Paramilitarët e Bashkisë harrojnë që një ditë do ta paguajnë.
 15. Vernon Jones: "Sulmon" Reporterin e CNN-it duke e shkatërruar atë me fakte

  Vernon Jones: "Sulmon" Reporterin e CNN-it duke e shkatërruar atë me fakte
 16. Protesta e Kubanezve me Flamurin Amerikan që tronditi Qeverinë Komuniste ...

  Protesta e Kubanezve me Flamurin Amerikan që tronditi Qeverinë Komuniste ...
 17. Dr.Charles Hoffe: Insuficienca serike e Zemrës MRNA "do të prekë Shumicën e Njerzëve"

  Dr.Charles Hoffe: Insuficienca serike e Zemrës MRNA "do të prekë Shumicën e Njerzëve"
 18. Trump flet në Kongresin e Konservatorëve: Ne do ta rimarrim përsëri Shtëpinë e Bardhë.

  Trump flet në Kongresin e Konservatorëve: Ne do ta rimarrim përsëri Shtëpinë e Bardhë.
 19. Himni i SHBA-ve i gjunjëzohet Komunizmit,sportistet me simbole të BLM-së

  Himni i SHBA-ve i gjunjëzohet Komunizmit,sportistet me simbole të BLM-së
 20. Sondazhi: Donald Trump fiton mbi 70% për kandidat për President të 2024.

  Sondazhi: Donald Trump fiton mbi 70% për kandidat për President të 2024.
 21. Ministri i Shëndetësisë në Australi deklaron fillimin e Rendit të Ri Botëror.

  Ministri i Shëndetësisë në Australi deklaron fillimin e Rendit të Ri Botëror.
 22. Kubanezët në Protestë kundër Qeverisë Komuniste me flamurin Amerikan dhe me thirrjen liri.

  Kubanezët në Protestë kundër Qeverisë Komuniste me flamurin Amerikan dhe me thirrjen liri.