Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Nga Shtëpia e Bardhë foli Jen Psaki apo Mark Zuckerberg për të na Censuruar?

  Nga Shtëpia e Bardhë foli Jen Psaki apo Mark Zuckerberg për të na Censuruar?
 2. Alfred Cako: Nuk tërhiqem nga e vërteta edhe sikur të vdes,Zgjohuni o Dele .

  Alfred Cako: Nuk tërhiqem nga e vërteta edhe sikur të vdes,Zgjohuni o Dele .
 3. Policia dhe Ushtria do e braktisin Kabalën dhe do i dorëzohet vullnetit të popullit.

  Policia dhe Ushtria do e braktisin Kabalën dhe do i dorëzohet vullnetit të popullit.
 4. Avokati Altin Goxhaj: "Errësira që po vjen" Zgjohuni dhe mbroni fëmijët tuaj.

  Avokati Altin Goxhaj: "Errësira që po vjen" Zgjohuni dhe mbroni fëmijët tuaj.
 5. Shtëpia e Bardhë: Postimet e Padëshiruar të censurohen nga Facebook dhe Twitter.

  Shtëpia e Bardhë: Postimet e Padëshiruar të censurohen nga Facebook dhe Twitter.
 6. Axhenda 21 nuk është më një Plan sekret për të ndërtuar Qeveri Totalitare.

  Axhenda 21 nuk është më një Plan sekret për të ndërtuar Qeveri Totalitare.
 7. Protesta në Paris: Qytetarët janë aq të acaruar me Policinë sa i qëllojnë me fishekezjarre.

  Protesta në Paris: Qytetarët janë aq të acaruar me Policinë sa i qëllojnë me fishekezjarre.
 8. Av.Goxhaj:10 orë para MosVarrimit të PD-ës ...10 orë para Fillimit të Luftës.. kundër Popullit!.

  Av.Goxhaj:10 orë para MosVarrimit të PD-ës ...10 orë para Fillimit të Luftës.. kundër Popullit!.
 9. Albert Bourla i Pfizer duket shumë i gëzuar sepse xhepat e tij janë plot nga kjo plandemi globale.

  Albert Bourla i Pfizer duket shumë i gëzuar sepse xhepat e tij janë plot nga kjo plandemi globale.
 10. Sapo Macron nxori Ligjin për Vaksinim të detyrueshëm, shperthejne Francezët

  Sapo Macron nxori Ligjin për Vaksinim të detyrueshëm, shperthejne Francezët
 11. Protestë nga e gjithë Franca kundër vaksinimit kështu të veprojnë edhe Shqiptarët

  Protestë nga e gjithë Franca kundër vaksinimit kështu të veprojnë edhe Shqiptarët
 12. Melania Trump një Grua e fortë dhe e dashur për të gjithë Shqiptarët...

  Melania Trump një Grua e fortë dhe e dashur për të gjithë Shqiptarët...
 13. Gjermanët përjetuan Natën më të tmerrshme të jetës së tyre,mbi 60 të vdekur nga përmbytjet.

  Gjermanët përjetuan Natën më të tmerrshme të jetës së tyre,mbi 60 të vdekur nga përmbytjet.
 14. Tucker Carlson zbulon Prova se Ushtria Amerikane po Transporton "fshehurazi" Emigrantë të paligjshëm ...

  Tucker Carlson zbulon Prova se Ushtria Amerikane po Transporton "fshehurazi" Emigrantë të paligjshëm ...
 15. Kryeministri Scott Morrison: Varianti Delta i Covid-19 po tenton të "ri-shkruaj rregullat"

  Kryeministri Scott Morrison: Varianti Delta i Covid-19 po tenton të "ri-shkruaj rregullat"
 16. Protestuesit kundër Bllokimit: Sulmojnë Melburnin disa orë pas njoftimit të Daniel Andrews.

  Protestuesit kundër Bllokimit: Sulmojnë Melburnin disa orë pas njoftimit të Daniel Andrews.
 17. Vaksinat janë Vdekjeprurëse: Trombozat në trurin e njerëzve të vrarë nga vaksina

  Vaksinat janë Vdekjeprurëse: Trombozat në trurin e njerëzve të vrarë nga vaksina
 18. Deklarata e Ramës, Në djall vafshin Negociatat më kujton Dhelprën dhe Rrusht që se kapi dot kurrë.

  Deklarata e Ramës, Në djall vafshin Negociatat më kujton Dhelprën dhe Rrusht që se kapi dot kurrë.
 19. Athinë: Qytetarët Grekë me këngë Protestojnë kundër Qeverisë për masat e marra.

  Athinë: Qytetarët Grekë me këngë Protestojnë kundër Qeverisë për masat e marra.