Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Edhe në Itali si në Genova,Milano,Trieste pati protesta kundër Vaksinimit.

  Edhe në Itali si në Genova,Milano,Trieste pati protesta kundër Vaksinimit.
 2. Arizona: Hapja e Tubimit Madhështorë e Presidentit Donald J.Trump...

  Arizona: Hapja e Tubimit Madhështorë e Presidentit Donald J.Trump...
 3. Athinë: Protestat e fuqishme që ndodhën detyruan Qeverinë të tërheqi Vaksinat për fëmijët.

  Athinë: Protestat e fuqishme që ndodhën detyruan Qeverinë të tërheqi Vaksinat për fëmijët.
 4. Sinjal shumë i fortë: Policia heq Helmetat në Respekt të protestuesve.

  Sinjal shumë i fortë: Policia heq Helmetat në Respekt të protestuesve.
 5. Shishet e Vaksinave përmbajnë 98% Substancën që quhet Oksidi i Grafenit.

  Shishet e Vaksinave përmbajnë 98% Substancën që quhet Oksidi i Grafenit.
 6. Bashkëthemeluesi i Wikipedia: Unë nuk kam më Besim tek faqet e Internet që kam krijuar.

  Bashkëthemeluesi i Wikipedia: Unë nuk kam më Besim tek faqet e Internet që kam krijuar.
 7. Paris: Populli kundër Pasaportave të Vaksinës dhe kundër Macron.

  Paris: Populli kundër Pasaportave të Vaksinës dhe kundër Macron.
 8. Francë: Provinca Avignon në Protestë drejtë qendrës kundër Pasaportës të Vaksinimit

  Francë: Provinca Avignon në Protestë drejtë qendrës kundër Pasaportës të Vaksinimit
 9. Protestata në Romë kundër 'Pasaportës të Gjelbër' të detyrueshme.

  Protestata në Romë kundër 'Pasaportës të Gjelbër' të detyrueshme.
 10. Protestat e zhvilluar në Greqi kundër Vaksinimit të Detyrueshëm do vazhdojnë.

  Protestat e zhvilluar në Greqi kundër Vaksinimit të Detyrueshëm do vazhdojnë.
 11. Italialët dalin në Rrugë Kundër Pasaportave të Detyrueshme të Vaksinave.

  Italialët dalin në Rrugë Kundër Pasaportave të Detyrueshme të Vaksinave.
 12. Kush dyshon se Trumpizmi është thjeshtë një Fjali nuk ka kuptuar asgjë se çfarë pritet të ndodhë.

  Kush dyshon se Trumpizmi është thjeshtë një Fjali nuk ka kuptuar asgjë se çfarë pritet të ndodhë.
 13. Përplasja e Senatorit Paul me Dr.Fauci-n: Ju po gënjeni Senatin dhe dënoheni deri në 5 vjet burg.

  Përplasja e Senatorit Paul me Dr.Fauci-n: Ju po gënjeni Senatin dhe dënoheni deri në 5 vjet burg.
 14. Greg Abbott: Në maj Demokratët thyen Korumin dhe liruan kriminelët me kusht.

  Greg Abbott: Në maj Demokratët thyen Korumin dhe liruan kriminelët me kusht.
 15. Senatori Johnson: Raportet tregojnë se 84% e të Vaksinuarëve në Izrael janë me Covid-19.

  Senatori Johnson: Raportet tregojnë se 84% e të Vaksinuarëve në Izrael janë me Covid-19.
 16. Ky është kulmi një grusht Policës marrin zvarrë një popull të tërë.

  Ky është kulmi një grusht Policës marrin zvarrë një popull të tërë.
 17. Avokati Altin Goxhaj 3 vjetë më parë: Si planifikoi & Realizoi Soros shkatërrimin e Gjykatave.

  Avokati Altin Goxhaj 3 vjetë më parë: Si planifikoi & Realizoi Soros shkatërrimin e Gjykatave.
 18. Ishte Donald J.Trump që i tundi Globalistët është po Trump që do ta rregullojë botën.

  Ishte Donald J.Trump që i tundi Globalistët është po Trump që do ta rregullojë botën.
 19. Amerika nuk do ti nënshtrohet kurrë të keqes.Ajo do të triumfojë gjithmonë.

  Amerika nuk do ti nënshtrohet kurrë të keqes.Ajo do të triumfojë gjithmonë.
 20. Vaksnimi do të jetë i detyrueshëm: Anglezët kërkojnë Arrestimin e Boris Johnson.

  Vaksnimi do të jetë i detyrueshëm: Anglezët kërkojnë Arrestimin e Boris Johnson.
 21. Kur Populli Shpërthen është Policia ajo që i mban në Kurriz Mëkatet e Qeveritarëve.

  Kur Populli Shpërthen është Policia ajo që i mban në Kurriz Mëkatet e Qeveritarëve.
 22. Mos testoni Forcën e Ushtrisë Amerikane! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  Mos testoni Forcën e Ushtrisë Amerikane! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸