Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Lajmi i madh në Kaliforni: Rachel Hamm po kandidon për Sektorin e Shtetit ...

  Lajmi i madh në Kaliforni: Rachel Hamm po kandidon për Sektorin e Shtetit ...
 2. Fauci: Si i vaksinuar,si i pavaksinuar je përsëri i rrezikshëm për të tjerët.

  Fauci: Si i vaksinuar,si i pavaksinuar je përsëri i rrezikshëm për të tjerët.
 3. Pensilvania pret Biden me thirrjet "Trump!Trump!Trump! "dhe me parrullën F*ck Joe Biden

  Pensilvania pret Biden me thirrjet "Trump!Trump!Trump! "dhe me parrullën F*ck Joe Biden
 4. Nëqoftëse Situata vazhdon me këtë Ritem Loja me Covid-19 mbaron në Mars të 2025

  Nëqoftëse Situata vazhdon me këtë Ritem Loja me Covid-19 mbaron në Mars të 2025
 5. Qeveria e Tunizisë u mbush pas Protestave të Dhunshme të Covid-19...

  Qeveria e Tunizisë u mbush pas Protestave të Dhunshme të Covid-19...
 6. Shqetësimet' për 'kapacitetin mendor' të Joe Biden që dolën nga gafat në G7...

  Shqetësimet' për 'kapacitetin mendor' të Joe Biden që dolën nga gafat në G7...
 7. Australi: Ushtria vepron si Ushtria Amerikane për të motivuar Njerëzit që të Vaksinohen.

  Australi: Ushtria vepron si Ushtria Amerikane për të motivuar Njerëzit që të Vaksinohen.
 8. Përse Vaksina përmbajnë Grafen dhe cili është efekti që jep në Trupit të Njeriut.

  Përse Vaksina përmbajnë Grafen dhe cili është efekti që jep në Trupit të Njeriut.
 9. Edvin Rama i bëri Burrat Gra,Kurse Gratë janë Sokolesha e s'ja ndiejnë për Edvinin.

  Edvin Rama i bëri Burrat Gra,Kurse Gratë janë Sokolesha e s'ja ndiejnë për Edvinin.
 10. Alfred Cako: “Siguroni disa ushqime, se bota është në luftë për shkatërrimin e njerëzimit

  Alfred Cako: “Siguroni disa ushqime, se bota është në luftë për shkatërrimin e njerëzimit
 11. Sic vepron Policia Franceze ashtu vepron dhe Policia në Shqipëri.

  Sic vepron Policia Franceze ashtu vepron dhe Policia në Shqipëri.
 12. Përmbytjet krijohen nga vetë Njerëzit dhe kjo nuk është Konspiracion...

  Përmbytjet krijohen nga vetë Njerëzit dhe kjo nuk është Konspiracion...
 13. Aksidenti tragjikë në Kroaci: Kosovari mes lotësh tregon disa trupa të viktimave i larguam vetë

  Aksidenti tragjikë në Kroaci: Kosovari mes lotësh tregon disa trupa të viktimave i larguam vetë
 14. Droni "Dragon" që mundë të shkrumbojë me qindra Hektarë Pyje pa pasur asnjë pengesë.

  Droni "Dragon" që mundë të shkrumbojë me qindra Hektarë Pyje pa pasur asnjë pengesë.
 15. Deklarata e Mario Draghi! "Nuk doni të vaksinoheni! Vdisni! Terrorizmi Shtetëror.

  Deklarata e Mario Draghi! "Nuk doni të vaksinoheni! Vdisni! Terrorizmi Shtetëror.
 16. Edhe në Itali si në Genova,Milano,Trieste pati protesta kundër Vaksinimit.

  Edhe në Itali si në Genova,Milano,Trieste pati protesta kundër Vaksinimit.
 17. Arizona: Hapja e Tubimit Madhështorë e Presidentit Donald J.Trump...

  Arizona: Hapja e Tubimit Madhështorë e Presidentit Donald J.Trump...
 18. Athinë: Protestat e fuqishme që ndodhën detyruan Qeverinë të tërheqi Vaksinat për fëmijët.

  Athinë: Protestat e fuqishme që ndodhën detyruan Qeverinë të tërheqi Vaksinat për fëmijët.
 19. Sinjal shumë i fortë: Policia heq Helmetat në Respekt të protestuesve.

  Sinjal shumë i fortë: Policia heq Helmetat në Respekt të protestuesve.