Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Zjarri në pyllin Marmaris-Meçmeler: Flakët i afrohen hoteleve,shumë njerëz u bllokuan në plazh

  Zjarri në pyllin Marmaris-Meçmeler: Flakët i afrohen hoteleve,shumë njerëz u bllokuan në plazh
 2. Fauci: Si i vaksinuar,si i pavaksinuar je përsëri i rrezikshëm për të tjerët.

  Fauci: Si i vaksinuar,si i pavaksinuar je përsëri i rrezikshëm për të tjerët.
 3. Pensilvania pret Biden me thirrjet "Trump!Trump!Trump! "dhe me parrullën F*ck Joe Biden

  Pensilvania pret Biden me thirrjet "Trump!Trump!Trump! "dhe me parrullën F*ck Joe Biden
 4. Australi: Ushtria vepron si Ushtria Amerikane për të motivuar Njerëzit që të Vaksinohen.

  Australi: Ushtria vepron si Ushtria Amerikane për të motivuar Njerëzit që të Vaksinohen.
 5. Përse Vaksina përmbajnë Grafen dhe cili është efekti që jep në Trupit të Njeriut.

  Përse Vaksina përmbajnë Grafen dhe cili është efekti që jep në Trupit të Njeriut.
 6. Edvin Rama i bëri Burrat Gra,Kurse Gratë janë Sokolesha e s'ja ndiejnë për Edvinin.

  Edvin Rama i bëri Burrat Gra,Kurse Gratë janë Sokolesha e s'ja ndiejnë për Edvinin.
 7. Përmbytjet krijohen nga vetë Njerëzit dhe kjo nuk është Konspiracion...

  Përmbytjet krijohen nga vetë Njerëzit dhe kjo nuk është Konspiracion...
 8. Deklarata e Mario Draghi! "Nuk doni të vaksinoheni! Vdisni! Terrorizmi Shtetëror.

  Deklarata e Mario Draghi! "Nuk doni të vaksinoheni! Vdisni! Terrorizmi Shtetëror.
 9. Edhe në Itali si në Genova,Milano,Trieste pati protesta kundër Vaksinimit.

  Edhe në Itali si në Genova,Milano,Trieste pati protesta kundër Vaksinimit.
 10. Athinë: Protestat e fuqishme që ndodhën detyruan Qeverinë të tërheqi Vaksinat për fëmijët.

  Athinë: Protestat e fuqishme që ndodhën detyruan Qeverinë të tërheqi Vaksinat për fëmijët.
 11. Sinjal shumë i fortë: Policia heq Helmetat në Respekt të protestuesve.

  Sinjal shumë i fortë: Policia heq Helmetat në Respekt të protestuesve.
 12. Paris: Populli kundër Pasaportave të Vaksinës dhe kundër Macron.

  Paris: Populli kundër Pasaportave të Vaksinës dhe kundër Macron.
 13. Francë: Provinca Avignon në Protestë drejtë qendrës kundër Pasaportës të Vaksinimit

  Francë: Provinca Avignon në Protestë drejtë qendrës kundër Pasaportës të Vaksinimit
 14. Protestata në Romë kundër 'Pasaportës të Gjelbër' të detyrueshme.

  Protestata në Romë kundër 'Pasaportës të Gjelbër' të detyrueshme.
 15. Italialët dalin në Rrugë Kundër Pasaportave të Detyrueshme të Vaksinave.

  Italialët dalin në Rrugë Kundër Pasaportave të Detyrueshme të Vaksinave.
 16. Greg Abbott: Në maj Demokratët thyen Korumin dhe liruan kriminelët me kusht.

  Greg Abbott: Në maj Demokratët thyen Korumin dhe liruan kriminelët me kusht.
 17. Ky është kulmi një grusht Policës marrin zvarrë një popull të tërë.

  Ky është kulmi një grusht Policës marrin zvarrë një popull të tërë.
 18. Ishte Donald J.Trump që i tundi Globalistët është po Trump që do ta rregullojë botën.

  Ishte Donald J.Trump që i tundi Globalistët është po Trump që do ta rregullojë botën.