Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Edvin Rama i bëri Burrat Gra,Kurse Gratë janë Sokolesha e s'ja ndiejnë për Edvinin.

  Edvin Rama i bëri Burrat Gra,Kurse Gratë janë Sokolesha e s'ja ndiejnë për Edvinin.
 2. Alfred Cako: “Siguroni disa ushqime, se bota është në luftë për shkatërrimin e njerëzimit

  Alfred Cako: “Siguroni disa ushqime, se bota është në luftë për shkatërrimin e njerëzimit
 3. Sic vepron Policia Franceze ashtu vepron dhe Policia në Shqipëri.

  Sic vepron Policia Franceze ashtu vepron dhe Policia në Shqipëri.
 4. Përmbytjet krijohen Njerëzit dhe kjo nuk është Konspiracion...

  Përmbytjet krijohen Njerëzit dhe kjo nuk është Konspiracion...
 5. Aksidenti tragjikë në Kroaci: Kosovari mes lotësh tregon disa trupa të viktimave i larguam vetë

  Aksidenti tragjikë në Kroaci: Kosovari mes lotësh tregon disa trupa të viktimave i larguam vetë
 6. Droni "Dragon" që mundë të shkrumbojë me qindra Hektarë Pyje pa pasur asnjë pengesë.

  Droni "Dragon" që mundë të shkrumbojë me qindra Hektarë Pyje pa pasur asnjë pengesë.
 7. Deklarata e Mario Draghi! "Nuk doni të vaksinoheni! Vdisni! Terrorizmi Shtetëror.

  Deklarata e Mario Draghi! "Nuk doni të vaksinoheni! Vdisni! Terrorizmi Shtetëror.
 8. Edhe në Itali si në Genova,Milano,Trieste pati protesta kundër Vaksinimit.

  Edhe në Itali si në Genova,Milano,Trieste pati protesta kundër Vaksinimit.
 9. Arizona: Hapja e Tubimit Madhështorë e Presidentit Donald J.Trump...

  Arizona: Hapja e Tubimit Madhështorë e Presidentit Donald J.Trump...
 10. Athinë: Protestat e fuqishme që ndodhën detyruan Qeverinë të tërheqi Vaksinat për fëmijët.

  Athinë: Protestat e fuqishme që ndodhën detyruan Qeverinë të tërheqi Vaksinat për fëmijët.
 11. Sinjal shumë i fortë: Policia heq Helmetat në Respekt të protestuesve.

  Sinjal shumë i fortë: Policia heq Helmetat në Respekt të protestuesve.
 12. Shishet e Vaksinave përmbajnë 98% Substancën që quhet Oksidi i Grafenit.

  Shishet e Vaksinave përmbajnë 98% Substancën që quhet Oksidi i Grafenit.
 13. Bashkëthemeluesi i Wikipedia: Unë nuk kam më Besim tek faqet e Internet që kam krijuar.

  Bashkëthemeluesi i Wikipedia: Unë nuk kam më Besim tek faqet e Internet që kam krijuar.
 14. Paris: Populli kundër Pasaportave të Vaksinës dhe kundër Macron.

  Paris: Populli kundër Pasaportave të Vaksinës dhe kundër Macron.
 15. Francë: Provinca Avignon në Protestë drejtë qendrës kundër Pasaportës të Vaksinimit

  Francë: Provinca Avignon në Protestë drejtë qendrës kundër Pasaportës të Vaksinimit
 16. Protestata në Romë kundër 'Pasaportës të Gjelbër' të detyrueshme.

  Protestata në Romë kundër 'Pasaportës të Gjelbër' të detyrueshme.
 17. Protestat e zhvilluar në Greqi kundër Vaksinimit të Detyrueshëm do vazhdojnë.

  Protestat e zhvilluar në Greqi kundër Vaksinimit të Detyrueshëm do vazhdojnë.
 18. Italialët dalin në Rrugë Kundër Pasaportave të Detyrueshme të Vaksinave.

  Italialët dalin në Rrugë Kundër Pasaportave të Detyrueshme të Vaksinave.
 19. Kush dyshon se Trumpizmi është thjeshtë një Fjali nuk ka kuptuar asgjë se çfarë pritet të ndodhë.

  Kush dyshon se Trumpizmi është thjeshtë një Fjali nuk ka kuptuar asgjë se çfarë pritet të ndodhë.
 20. Përplasja e Senatorit Paul me Dr.Fauci-n: Ju po gënjeni Senatin dhe dënoheni deri në 5 vjet burg.

  Përplasja e Senatorit Paul me Dr.Fauci-n: Ju po gënjeni Senatin dhe dënoheni deri në 5 vjet burg.
 21. Greg Abbott: Në maj Demokratët thyen Korumin dhe liruan kriminelët me kusht.

  Greg Abbott: Në maj Demokratët thyen Korumin dhe liruan kriminelët me kusht.