Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv

Patriotik Media Tv
 1. Eksperimenti i Diktaturës: Paramilitarët e Merkelit veprojnë si Nazistët Gjermanë dikur

  Eksperimenti i Diktaturës: Paramilitarët e Merkelit veprojnë si Nazistët Gjermanë dikur
 2. "Një njeri serioz" Skena e hapjes së filmit të Vëllezërve Cohen ...

  "Një njeri serioz" Skena e hapjes së filmit të Vëllezërve Cohen ...
 3. I beni SUBSCRIBE Kanalit tonë në Rumble PatriotikMedia Tv për të ndjekur Live çdo Ngjarje Botërore.

  I beni SUBSCRIBE Kanalit tonë në Rumble PatriotikMedia Tv për të ndjekur Live çdo Ngjarje Botërore.
 4. Kontrolli mbi Njerëzimin me qellim ndryshimin e Perceptimit,bindjeve dhe Personalitetit të tyre.

  Kontrolli mbi Njerëzimin me qellim ndryshimin e Perceptimit,bindjeve dhe Personalitetit të tyre.
 5. Teksas: Gjenerali Flynn jep një Mesazh të fortë për Krishterët,Pastorët dhe Predikuesve.

  Teksas: Gjenerali Flynn jep një Mesazh të fortë për Krishterët,Pastorët dhe Predikuesve.
 6. Intervista me Dr.David Martin dhe Reiner Fuellmich: Nuk ka variante nuk ka Coronavirus të ri.

  Intervista me Dr.David Martin dhe Reiner Fuellmich: Nuk ka variante nuk ka Coronavirus të ri.
 7. Av.Altin Goxhaj: Plani Qeveritar dhe Botëror për Vaksinimin e plotë të Fëmijëve me detyrim.

  Av.Altin Goxhaj: Plani Qeveritar dhe Botëror për Vaksinimin e plotë të Fëmijëve me detyrim.
 8. Fjalim Mahnitës i Presidentit Trump përballë "Zonjave për Amerikën" ku lëshon disa bomba...

  Fjalim Mahnitës i Presidentit Trump përballë "Zonjave për Amerikën" ku lëshon disa bomba...
 9. Francezët nuk tërhiqen vazhdojnē Protestat kundër masave të Macron-it...

  Francezët nuk tërhiqen vazhdojnē Protestat kundër masave të Macron-it...
 10. Celestina 104 vjeçare: Unë nuk doja të Vaksinohesha por e bëra se ma kërkuan fëmijët...

  Celestina 104 vjeçare: Unë nuk doja të Vaksinohesha por e bëra se ma kërkuan fëmijët...
 11. Mediat dhe Ushtarët e kapur nga Elita deklarojnë se mungesa e vitaminës D s'jellë Covid-19.

  Mediat dhe Ushtarët e kapur nga Elita deklarojnë se mungesa e vitaminës D s'jellë Covid-19.
 12. Kur merr Mend e Kabalës përfundon si Kavie Eksperimentale duke u vaksinuar..

  Kur merr Mend e Kabalës përfundon si Kavie Eksperimentale duke u vaksinuar..
 13. Jim Jordan Rifillon Sulmet ndaj Dr Fauci mbi Origjinën e Covid-19, si dhe udhëzimet për Maskat.

  Jim Jordan Rifillon Sulmet ndaj Dr Fauci mbi Origjinën e Covid-19, si dhe udhëzimet për Maskat.
 14. Berisha i përgjigjet Yuri Kim: Atë barin çoja Edi Ramës se Shqiptarët nuk hanë bar,Ai po...

  Berisha i përgjigjet Yuri Kim: Atë barin çoja Edi Ramës se Shqiptarët nuk hanë bar,Ai po...
 15. Zjarri në pyllin Marmaris-Meçmeler: Flakët i afrohen hoteleve,shumë njerëz u bllokuan në plazh

  Zjarri në pyllin Marmaris-Meçmeler: Flakët i afrohen hoteleve,shumë njerëz u bllokuan në plazh
 16. Shpërthen Kaosi në Parlamentin Italian mbi Planet e Pasaportës së Vaksinës...

  Shpërthen Kaosi në Parlamentin Italian mbi Planet e Pasaportës së Vaksinës...
 17. Ylli Dylgjeri: Edi Rama braktis Dua Lipen dhe thërret në Shkup:dua Lepën!

  Ylli Dylgjeri: Edi Rama braktis Dua Lipen dhe thërret në Shkup:dua Lepën!