Stop Fake Tv

Stop Fake Tv

Stop Fake Tv
 1. Trump deklaronte se hidroksilorochina shpëtonte jetë njerëzish,Kabala thoshte të kundërtën.

  Trump deklaronte se hidroksilorochina shpëtonte jetë njerëzish,Kabala thoshte të kundërtën.
 2. Shikoni se si reagojnë Londinezët ndaj Kryeministrit të kapur nga Kabala.

  Shikoni se si reagojnë Londinezët ndaj Kryeministrit të kapur nga Kabala.
 3. Hungari: Miratohet ligji kundër reklamave që “promovojnë” homoseksualitetin

  Hungari: Miratohet ligji kundër reklamave që “promovojnë” homoseksualitetin
 4. Duaje Nënën mos e lëndo kurrë,sepse ajo flijohet për ty

  Duaje Nënën mos e lëndo kurrë,sepse ajo flijohet për ty
 5. Mesazhi për Shqiptarët mbi Tradhëtarët e Shqipërisë.

  Mesazhi për Shqiptarët mbi Tradhëtarët e Shqipërisë.
 6. Të poshtrosh një Grua vetëm e vetëm se paguhesh nga Kabala kjo nuk durohet.

  Të poshtrosh një Grua vetëm e vetëm se paguhesh nga Kabala kjo nuk durohet.
 7. Deklarata Bombë e ish Kryeministrit Berisha: Kurrë mos thuaj kurrë….

  Deklarata Bombë e ish Kryeministrit Berisha: Kurrë mos thuaj kurrë….
 8. Radhimë - 1 Tetor 2019: Përplasje e qytetarëve me policinë mbi prishjen e objekteve...

  Radhimë - 1 Tetor 2019: Përplasje e qytetarëve me policinë mbi prishjen e objekteve...
 9. Show i Rilindjes për të shkarkuar Presidentin,por që se shkarkojnë dot.

  Show i Rilindjes për të shkarkuar Presidentin,por që se shkarkojnë dot.
 10. Joe Biden duhet të shpalli dhe Edvinin dhe Erion Veliaj Non Grate se bën 21 Janarin.

  Joe Biden duhet të shpalli dhe Edvinin dhe Erion Veliaj Non Grate se bën 21 Janarin.
 11. Av.Altin Goxhaj shpjegon Arsyen përse Shqiptarët e quajnë Ambasadoren Yuri Kim Kineze.

  Av.Altin Goxhaj shpjegon Arsyen përse Shqiptarët e quajnë Ambasadoren Yuri Kim Kineze.
 12. Protestuesit kërkojnë largimin e Faucit ndërkohe që po shkonte në kishë.

  Protestuesit kërkojnë largimin e Faucit ndërkohe që po shkonte në kishë.
 13. Ne Shqiptarët dy Rrugë kemi o të mbrojmë Atdheun,o të ikim e ta dorëzojmë Shqipërinë

  Ne Shqiptarët dy Rrugë kemi o të mbrojmë Atdheun,o të ikim e ta dorëzojmë Shqipërinë
 14. Kongresmeni Republikan “zë ngushtë” Blinken për shpalljen non grata të Berishës në SHBA

  Kongresmeni Republikan “zë ngushtë” Blinken për shpalljen non grata të Berishës në SHBA
 15. Mbas 7 vitesh Rilindja vazhdonë lojën e Shkatërrimit e Pronës gjoja për zhvillim.

  Mbas 7 vitesh Rilindja vazhdonë lojën e Shkatërrimit e Pronës gjoja për zhvillim.
 16. 8 vite ju sinjalizuan se kush është Rilindja,8 vite ju treguan se çfarë do ju bëjnë.

  8 vite ju sinjalizuan se kush është Rilindja,8 vite ju treguan se çfarë do ju bëjnë.
 17. Mandati i tretë i Rilindjes të Sorosit nuk është për Rimëkëmbje por për Terrorr dhe Shpopullim

  Mandati i tretë i Rilindjes të Sorosit nuk është për Rimëkëmbje por për Terrorr dhe Shpopullim
 18. Av.Altin Goxhaj: Kjo javë nuk është lajm shkarkimi i Metës por fillimi i shpopullimit..

  Av.Altin Goxhaj: Kjo javë nuk është lajm shkarkimi i Metës por fillimi i shpopullimit..
 19. Thirrja e Heroit tonë Kombëtar 💪💥 Gjergje Kastriot Skënderbeu...

  Thirrja e Heroit tonë Kombëtar 💪💥 Gjergje Kastriot Skënderbeu...
 20. Shqipëri: Si shpjegohet që leku ngjitet në krahun e Vaksinuar.

  Shqipëri: Si shpjegohet që leku ngjitet në krahun e Vaksinuar.
 21. Laura Trump: Media kryesore është rruga e marketingut e partisë Demokratike.

  Laura Trump: Media kryesore është rruga e marketingut e partisë Demokratike.
 22. Banda e Patriotëve po prek finishin e lirise Amerikane....

  Banda e Patriotëve po prek finishin e lirise Amerikane....
 23. Av.Altin Goxhaj: Fuqia dhe Interesat e Fondacionit Soros lidhet me disa emra në Shqipëri.

  Av.Altin Goxhaj: Fuqia dhe Interesat e Fondacionit Soros lidhet me disa emra në Shqipëri.
 24. Presidenti Donald J.Trump: GOP do rimarrë Kongresin, Shtëpinë e Bardhë ‘Më shpejt nga sa e mendoni’

  Presidenti Donald J.Trump: GOP do rimarrë Kongresin, Shtëpinë e Bardhë ‘Më shpejt nga sa e mendoni’
 25. Presidenti Donald J.Trump. Flet në Konventën GOP të Shtetit 2021 6/5/21.

  Presidenti Donald J.Trump. Flet në Konventën GOP të Shtetit 2021 6/5/21.