Handig

Reinig je frituurpan snel en effectief met deze truc!41s

Reinig je frituurpan snel en effectief met deze truc!

Mocht je frituurpan er echt zo vies uit zien, dan kun je deze alsnog goed schoon maken met deze truc. Het is natuurlijk zonde om een nieuwe frituurpan te kopen terwijl het niet nodig is. Je kunt de vieze frituurpan gemakkelijk schoonmaken met een middeltje wat we dagelijks gebruiken voor de vaatwasser.

Handig
Published: August 20, 201672,545 views
Met deze truc slurpt Pokémon GO je batterij niet meer leeg1m13s

Met deze truc slurpt Pokémon GO je batterij niet meer leeg

Schoenen aan, spullen gepakt en klaar om op pad te gaan, maar na een paar minuten bezig te zijn is de batterij van jouw mobiel al bijna dood en kan je jouw avontuur al weer opgeven voor die dag. De app slurpt een hoop energie van jouw mobiel. Hier is een tip zodat jouw mobiel het iets langer uithoudt..

Handig
Published: July 12, 20162,852 views
Pokémon Go installeren op je smartphone in Nederland en België1m40s

Pokémon Go installeren op je smartphone in Nederland en België

Pokémon Go is momenteel de rage die iedereen op het internet bezig houdt. Het spel verscheen vorige week in de eerste groep landen en kampte al snel met serverproblemen door grote aantallen spelers. Daardoor kan het wel even duren voordat je de game officieel in Nederland en België kunt installeren. Kun je niet wachten op de Nederlandse release van Pokémon Go, dan lees je hier hoe je hem nu al kunt installeren.

Handig
Published: July 12, 20162,114 views